Saznajte u kojim je sve situacijama prigodno darivati poslovne suradnike

poslovni-poklon

Saznajte u kojim je sve situacijama prigodno darivati poslovne suradnike

Saznajte u kojim je sve situacijama prigodno darivati poslovne suradnike 1200 650 Pisalica

Nećete se ni snaći, a kraj godine će vam pokucati na vrata. U svoj toj silnoj žurbi da završite poslove koje imate i zaključite godinu koja je iza vas, poželjet ćete i darivati svoje poslovne suradnike i iskazati im zahvalnost na uspješnoj suradnji.

Iako većina poslodavaca svoje suradnike daruje isključivo za kraj godine, postoje i druge situacije u kojima to možete učiniti. Pa hajdemo vidjeti u kojim je sve situacijama prigodno darivati svoje poslovne suradnike. 😊

Blagdani predstavljaju savršeno vrijeme za reći „hvala“

Kao što smo već spomenuli, najčešća praksa darivanja poslovnih suradnika je kraj godine, odnosno blagdan Božića. Kraj godine ujedno označava i početak nove pa je poslovni poklon savršen način da im zahvalite na dosadašnjoj suradnji, ali i da poželite njezin nastavak u idućoj godini.

Blagdan Božića poznat je kao vrijeme darivanja pa prigodan poslovni poklon može imati značajan utjecaj na učvršćivanje vašeg odnosa. Jednostavno: nije stvar u poklonu, već u činjenici da niste zaboravili na njih i da cijenite njihov rad i trud. 😊

poslovni-pokloni-bozic

No postoje i drugi blagdani u godini kada je prigodno darivati svoje poslovne suradnike, kao što je, primjerice, Uskrs. Na taj ćete se način istaknuti u masi svih onih koji poklone daruju isključivo za kraj godine.

Poslovni pokloni za određeno uspješno razdoblje suradnje, također su dobrodošli

Darivanje poslovnih suradnika za vrijeme blagdana je jedna zaista lijepa gesta.

No što kada biste svojim poslovnim suradnicima poklonili mali znak pažnje nakon određenog razdoblja uspješne suradnje?

Primjerice, poslovni poklon nakon tromjesečja, pola godine ili godine dana vaše zajedničke suradnje?

Sigurno ćete se složiti s nama da su najbolji pokloni upravo oni neočekivani. Takvim postupcima dajete do znanja da ste svjesni koliko je vremena prošlo od početka vaše suradnje te kako ih ne uzimate zdravo za gotovo. To će im biti i svojevrstan vjetar u leđa jer će znati da su i oni odabrali kvalitetne suradnike. 😊

Poslovni poklon kao čestitka za uspjeh u poslovanju? Može i to!

Još jedna situacija u kojoj je prigodno darivati poslovne suradnike je njihov uspjeh u poslovanju.

Primjerice, surađujete s IT tvrtkom koja je primila nagradu za najuspješniju tvrtku u županiji ili možda državi.

Naravno, želite im čestitati na njihovom uspjehu i spremiti prigodan poslovni poklon. To će ujedno biti znak da pratite njihov rad i cijenite njihova postignuća koja će se svakako odraziti i na vaše poslovanje.

poslovni-poklon-cestitka-uspjeh

Važni datumi bliskih poslovnih suradnika, odlični su za prigodan poslovni poklon

Postoje suradnici s kojima svakodnevno komunicirate pa ste sasvim nesvjesno stvorili nešto prisniji odnos. Vjerojatno znate kada im je i rođendan. Upravo su rođendanski pokloni impresivni jer pokazuju da ste se potrudili naučiti nekoliko stvari o njima. Čak i ako poklon neće biti u skladu s njihovim željama, činjenica da ste se sjetili i da pamtite njima važan datum bit će dovoljna za jačanje vašeg odnosa.

S druge strane, ako znate da vaša poslovna suradnica očekuje dijete, gift box sa sitnicama za bebu može biti idealan poklon. I obljetnica poslovanja vaših suradnika može biti prilika da im čestitate i time izgradite bolje i jače odnose.

Konačno, želite li svojim poslovnim suradnicima dati do znanja da ih cijenite i poštujete, nemojte se ustručavati darovati im poklone u bilo koja doba godine, a ne samo za Božić.

Zatrebate li dodatan savjet, mi smo tu! 😊

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?