konzalting-internet-marketing

Jesi li zaista na dobrom putu?

Otvorio si tvrtku i ne znaš kuda bi krenuo po pitanju brendinga ili oglašavanja? Ili pak vladaš svojim malim carstvom toliko dugo da si izgubio pojam o dobrim i lošim stranama? Nisi jedini!

Ljudi se vole tu i tamo pogubiti u svemu, naročito ako su (pre)dugo u jednoj te istoj ulozi. I baš u takvim situacijama uvijek dobro dođe netko “sa strane” tko nam lupi verbalni šamar i osvijesti nas da baš i nismo toliko na pravom putu koliko smo mislili. Hmm 🤔.

Na to ne treba gledati kao na kakvo zlo. Kažu, loše povratne informacije su najbolje jer iz njih možemo najviše naučiti. A više znanja o klijentima, oh, sigurni smo da već znaš što ti to dugoročno može donijeti 😋.

Kada su u pitanju digitalno oglašavanje i pisanje optimiziranog sadržaja za web, da, da, mi smo ti koji lijepimo šamare našim klijentima.
Ali s razlogom – da budete bolji i da prodate još i više 😃. Iako smo jako iskreni pa ponekad zvučimo zločesto, zapravo smo dobri u duši te ćemo pod pauzama između poslagivanja weba rados tobom popiti pivo ili pojesti ćevape.

Dakle, usluga konzaltinga mogla bi biti tvoje rješenje za dugoročne probleme koje nosiš bolno na leđima, kao i za pronalazak novih svježih ideja.

Mi u Pisalici zaista rado pomažemo onima kod kojih je „zapelo“ i zato te izazivamo da nas pozoveš na neobvezujući spojak, na kojem ćemo proći kroz nekoliko osnovnih koraka i tvojoj tvrtki donijeti dugoročnu korist.

Kako izgleda jedan tipični konzalting?

  1. korak – sastanak s nama, upoznavanje s problemom
  2. korak – analiziranje postojeće situacije
  3. korak – razrada novih ideja i planiranje
  4. korak – primjena novih ideja
  5. korak – monitoring i evaluacija nakon mjesec dana i nakon tri mjeseca.

Tko su Pisaličini konzultanti?

Andreja Rambrot, copywriterica i content managerica s 10-godišnjim iskustvom pisanja za digitalne kanale. Radila je na vodećim marketinškim pozicijama nekoliko tvrtki, organizirala brojne festivale, surađivala s medijima poput Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, Women in Adria, Ženska posla (…) te brojnim udrugama i filmskim festivalima. Uz pisanje i kreiranje zanimljivih priča, jake strane su joj brending i promocija. Saznaj više

Ante Malenica, specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju koji iza sebe imam dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile moja ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Saznaj više

Toliko od nas!
Kao što vidiš, sada ti nudimo mogućnost da uz kavu ili čaj zajedno pronađemo novi smjer u kojem ćeš krenuti, a nakon toga ćemo dogovoriti nekoliko sati konkretnog savjetovanja o temama koje smo prethodno dogovorili.

Isprika za neuspjeh nema, a konačna odluka je samo i jedino na tebi! 🙃

Kontaktiraj nas