Izgradi karijeru u Pisalici!


Tražiš dinamičan i zanimljiv posao?

Pisalica je u stalnoj potrazi za kreativnim, inovativnim i proaktivnim:

 • content managerima
 • copywriterima
 • community managerima
 • sales managerima
 • dizajnerima
 • specijalisitima za oglašavanje

Trenutno otvorena pozicija:

community-manager

Community manager (m/ž) – AKTIVNO!

Stalno „visiš“ na mobitelu? Obožavaš pisati statuse i snimati reelse? Ovo je posao za tebe! Pisalica je u potrazi za mladom nadom društvenih mreža. Ako obožavaš društvene mreže i odlično se snalaziš na Instagramu, Facebooku, TikToku i LinkedInu, onda čitaj dalje jer imamo odličnu poslovnu ponudu za tebe! Kada se prepoznaš u oglasu, javi nam se na info@pisalica.com.

dizajner-pisalica

Grafički i web dizajner (m/ž) – AKTIVNO!

Tražimo pripravnika/cu koji bi se pridružio našem timu i za početak bio desna ruka iskusnoj dizajnerici. Osoba bi na ovoj poziciji izrađivala vizuale za društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok), vizuale za Google Adse, razne web bannere te bi radila grafičke pripreme za jedan ecommerce projekt. Za više informacija javi se na info@pisalica.com.

njemacki-content-writer

Content writer (m/ž) sa znanjem njemačkog jezika – AKTIVNO!

Tražimo content writera (m/ž) koji bi pisao sadržaj za digitalne medije na hrvatskom i njemačkom jeziku. Poželjna razina poznavanja njemačkog jezika je C1/C2. Za više informacija javi se na info@pisalica.com.

Javi nam se!

Želiš li postati vrhunski stručnjak/inja u svom području, raditi s malim i velikim klijentima na izazovnim projektima i zaista si predan/a radu, javi nam se! Ako nisi siguran/na kako napisati zamolbu, škicni u šalabahter koji smo pripremili za naše buduće zaposlenike.

Izgradi karijeru u Pisalici – pošalji nam CV i odgovori na pitanje, zašto si baš TI savršena osoba za nas!
Javi nam se putem ove kontakt forme ili na info@pisalica.com.

  Kreirajmo uspješne priče
  zajedno.

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?