Izgradi karijeru u Pisalici!


Tražiš dinamičan i zanimljiv posao?

Pisalica je u stalnoj potrazi za kreativnim, inovativnim i proaktivnim:

 • content managerima
 • copywriterima
 • community managerima
 • sales managerima
 • dizajnerima
 • specijalisitima za oglašavanje

Trenutno otvorene pozicije:

project-manager

Voditelj projekata (m/ž) – AKTIVNO!

Tražimo osobu koja će biti zadužena za organizaciju i praćenje procesa po projektima unutar tima. Vodit ćeš male i velike projekte za naše domaće i strane klijente. Koordinirat ćeš naše Pisalice te dogovarati i izvještavati vezano za specifikacije, zahtjeve, vremenske rokove i status projekta između klijenta i tima. Zgrabi svoju priliku, prijavi se!

Javi nam se!

Ako želiš postati vrhunski stručnjak/inja u svom području, raditi s malim i velikim klijentima na izazovnim projektima i zaista si predan/a radu, javi nam se! Ako nisi siguran/na kako napisati zamolbu, škicni u šalabahter koji smo pripremili za naše buduće zaposlenike.

Izgradi karijeru u Pisalici – pošalji nam CV i odgovori na pitanje, zašto si baš TI savršena osoba za nas!
Javi nam se putem ove kontakt forme ili na info@pisalica.com.

  Kreirajmo uspješne priče
  zajedno.

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".