I ove vas godine za vrijeme Adventa darujemo vrijednim nagradama!

advent-nagradni-natjecaj

I ove vas godine za vrijeme Adventa darujemo vrijednim nagradama!

I ove vas godine za vrijeme Adventa darujemo vrijednim nagradama! 1200 650 Pisalica

Dragi naši, godina koja nam je polako na izmaku bila je sve samo ne normalna pa vjerujemo da mnogi od vas jedva čekaju da godina završi.

Ono što nas posebno veseli je da su poduzetnici tijekom 2020. napokon pokazali složnost i zauzeli se za sebe. Pokazali da ne misle šutjeti i da ih društvo treba. Osim toga, ova je godina mnogim poduzetnicima bila veliki izlazak iz komforne zone. Kako se situacija na tržištu izmijenila gotovo preko noći, poduzetnici su bili prisiljeni djelovati i spasiti svoje biznise, zbog čega su digitalizirali sve što su mogli, a također su bili inovativni više nego inače!

Zbog truda i zalaganja svih nas, u Pisalici duboko vjerujemo da niti 2021. neće biti obična godina. Dapače, bit će to jedna od najboljih poslovnih godina svima nama, jer kada se kočnica otpusti i sve se vrati u normalu, gurat će nas naša poduzetnička proaktivnost, koja će naše poslovne priče zakotrljati poput lavine. Do tada, do te bolje situacije, valja se još malo strpjeti. Zaista samo još malo.

No sada, kada vam je najteže i dok čekate ta bolja vremena, vaše Pisalice vam žele dati još malo nade. Znamo da je potrebna mnogima od nas. Još malo hrabrosti. Izvucite je iz sebe. Još malo podrške jer, uspjeti možemo jedino kada smo s drugima i uz druge.

I želimo vam izmamiti jedan, barem jedan mali osmijeh na lice, zbog čega smo tijekom ovogodišnjeg Adventa pripremili nekoliko prigodnih darivanja.

  • 1 paket online edukacije „Piši priču, prodano!“
  • 1 e-book o pisanju tekstova za web stranice na čak 119 stranica
  • 1 knjigu Daniela Gilberta „Mit o sreći“
  • 1 poklon iznenađenje Pisalice u ukupnoj vrijednosti 1.000 kn

Kako sudjelovati u nagradnim natječajima saznat ćete uskoro na našim društvenim mrežama.

Pozdrav od Pisalica tima

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?