Iza nas je izazovna godina, ali godina koja nam je dala jasan smjer kamo želimo ići

poslovna-godina-2020

Iza nas je izazovna godina, ali godina koja nam je dala jasan smjer kamo želimo ići

Iza nas je izazovna godina, ali godina koja nam je dala jasan smjer kamo želimo ići 1200 650 Pisalica

U 2020. smo baš poput mnogih od vas ušli puni entuzijazma. Već nekoliko godina u backstageu radimo na divnim projektima koji su trebali ove godine zaživjeti punim plućima. Imali smo sve; od jasnog plana do izvanrednih zaposlenika. A onda se dogodila pandemija.

I dalje smo bili tu za vas

Doslovce preko noći mogli smo naš pomno planirani i pisani plan zapaliti, jer odjednom više nije bio upotrebljiv. No znate i sami, što vas ne ubije, to vas ojača. Pa kada smo se otrijeznili od šoka i počeli prihvaćati „novo normalno“, počele su se otvarati i neke nove prilike.

Slobodno vrijeme koje nam je zbog prvog lockdowna bilo na neki način poklonjeno, iskoristili smo za podmazivanje i doradu naše web stranice (jer na webici se uvijek ima nešto za doraditi). A onda smo baš jako zasukali rukave i krenuli u borbu protiv svih i svega, jer iskreno vjerujemo damo u uspjeh. Tako smo unazad godinu dana natipkali 50-ak novih članaka koje svakodnevno čitate na našem blogu, zbog čega smo se po čitanosti weba približili čak malim specijaliziranim portalima! Pomogli smo vam da savladate neke nove alate, poput Toggla i Zooma te puno pisali o prilikama koje su se otvorile na tržištu zahvaljujući pandemiji. Puno smo se bavili Instagramom i brendiranjem.

Održali smo i niz in-house edukacija, među kojima bismo izdvojili one za TechPark Varaždin, Organizator vjenčanja i Arena Centar. „Novo normalno“ potaklo nas je da održimo i naše prve online edukacije, a onu najtraženiju o pisanju sadržaja za web smo i snimili kako biste ju mogli slušati i učiti onda kada je to vama najzgodnije.

Otvorile su se prilike za novim suradnjama

Iako je bilo otkazano nekoliko javnih događaja na kojima smo trebali sudjelovati kao predavači ili sudionici panel diskusija, upravo zbog prebacivanja na digitalne kanale, i tu su se otvorile neke nove prilike.

Tako smo sudjelovali na konferenciji „Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje“ u organizaciji udruge KultAkt iz Osijeka, našli se u društvu renomiranih poduzeća kao predavači treće generacije Akademije poslovnih vještina, krenuli u jedan divan turistički projekt s obrtom Destinova te održali prvu edukaciju za polaznike Start-up akademije Plavog ureda!

Šećer dolazi na kraju

Konačno, kada podvučemo crtu na kraju godine, veseli nas što unatoč izazovnoj godini možemo sretni i ponosni reći da smo i dalje rasli i zapošljavali.

Sve to samo je dokaz toga da kada oko sebe okupite kvalitetne osobe, bilo zaposlenike, bilo suradnike, zajedno možete učiniti zaista nevjerojatne stvari! Zato vam od srca svima zahvaljujemo što nam dajete vjetar u leđa i stalno nas tjerate da budemo jači i bolji.

Što se zaista sve može kad se male ruke slože, saznat ćete uskoro! Jer onu najdivniju vijest još ćemo malo čuvati u tajnosti 😉

Dragi naši, neka su vam radosni i blagoslovljeni blagdani!

Vaše Pisalice  

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?