Edukacije u 2020/2021.

Više znanja,

bolje poslovne odluke!

Oglašavanje na
društvenim mrežama
10. studenoga 2020.

Stavili ste objavu na neku od popularnih društvenih mreža, no doseg vam je nevjerojatno slab? Da, možda ste mogli napisati bolji tekst i možda ste mogli objaviti bolju fotografiju. Ali vjerojatno nije do toga. Na ovoj radionici naučite kako izraditi kvalitetne oglase da biste došli do svojih potencijalnih kupaca.

Brendiraj se –
istakni se!
14. siječnja 2021.

Danas je važno biti vidljiv. Ne kaže se džabe, ako nije na internetu, nije se dogodilo. No svjesni smo toga da se neki poduzetnici ne znaju brendirati. Ili, recimo, ne možete odlučiti biste li brendirali sebe ili radije svoje poduzeće – ili možda oboje? Kako se strateški brendirati saznat ćete u ovoj radionici.

E-mail marketing
u praksi
4. veljače 2021.

Znate li da kroz e-mail marketing možete imati najprisniju komunikaciju s potencijalnim klijentima? To znači da ćete lakše izgraditi povjerenje s potencijalnim kupcem, a samim time ćete mu i lakše prodati svoje proizvode ili usluge. Zato dođite na ovu edukaciju i brže-bolje izvucite korist iz svojih e-mail kampanja.

Marketing analitika
25. veljače 2021.

Markentigaši nemaju čarobnu kuglu i ne mogu vam napamet reći hoće li vaše objave i kampanje na društvenim mrežama, Google Adsima ili newsletteru imati učinka. Oni markentigaši koji tvrde suprotno – vam lažu. No u tri sata vam ipak možemo pokazati kako “iskopati” i one najskrivenije podatke koji život znače.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?