NOVO!: BIZ informator
Ne skitaj, sve nas pitaj 😉

zarulja

Znaš kako kažu: Da je u poslu uspjeti lako, uspio bi svatko!
Evo o čemu se radi.

I sama sam prije par godina došla do ruba nakon kojeg sam odlučila da ne želim više ispunjavati tuđe snove, već ŽELIM ŽIVJETI SVOJ SAN. Hrpa prekovremenih, šef koji mi je cijelo vrijeme "sjedio za vratom", omalovažavanje i podcjenjivanje mojih sposobnosti i mogućnosti, stalna produživanja ugovora s kojim nikako nisam mogla doći na ugovor "za stalno", a o porodiljnom nisam niti razmišljala jer bi nakon toga vjerojatno uslijedio izvanredni otkaz.
Zvuči poznato?

Realno, većina Hrvata i Hrvatica ima iste ili slične izazove nad kojima nastavlja kukati.
No, postoje i oni poput mene i Tebe kojima je jednostavno DOSTA.

Imaš tu IDEJU koja u glavi vrluda poput crvića i ne da Ti mira? Možda si već krenuo/la u realizaciju iste, možda tek čekaš onaj zadnji "push", malo hrabrosti i motivacije koje ćeš čuti od nas i ODVAŽITI SE

Istina, uspjeti nije lako. Na uspjehu treba raditi kontinuirano i pametno. 
I zato ne uspjevaju svi!

No, zamisli sada da Ti netko U SAMOM STARTU može skrenuti pozornost na sve one bitne elemente za uspješno poslovanje i prezentiranje u javnosti, s kojima ćeš, ako zaista vjeruješ u sebe i svoju ideju te imaš dovoljno UPORNOSTI, sigurno uspjeti! Upravo to možeš dobiti na kratkom, ali vrlo interaktivnom i korisnom BIZ informatoru koji organiziramo po prvi put već 25. svibnja 2018!

Pozivamo te na JEDINSTVENI BIZ INFORMATOR GDJE ĆEŠ IMATI PRILIKE PITATI TRI PODUZETNIKA SVE ŠTO TE ZANIMA O POSLOVNIM IZAZOVIMA U PRVOJ GODINI POSLOVANJA!

DOBIT ĆEŠ ODGOVORE NA PITANJA, ZNANJE, ALATE ZA USPJEŠNO POSLOVANJE I MOTIVACIJU! 
SPREMAN/A? 🙂


ZAŠTO DOĆI NA BIZ INFORMATOR?

✅ SAZNAT ĆEŠ KAKO KRENUTI U PRIVATNE VODE
Odgovorit ćemo na pitanja poput: koji resursi su potrebni kako bi započeo/la svoj posao, zašto je baš sada vrijeme da gledaš svoja posla i da svog poslodavca ne činiš još bogatijim ;), je li stvarno potrebno puno novca za pokretanje posla (...) te na sve ostale mitove iz prve godine poslovanja...

✅ DOBITI OSNOVNU RAČUNOVODSTVENU EDUKACIJU POTREBNU ZA POČETAK POSLOVANJA
I saznati zašto je važno biti financijski pismen i znati osnove iako nisi računovođa ;), koje su prednosti obrta, a koje tvrtke i što bi bilo najbolje za tebe, koliko to sve košta, mogu li ostati raditi na svom sadašnjem mjestu i imati svoju tvrtku/obrt sa strane, što su to poslovne knjige i kako voditi jednostavno knjigovodstvo sam, zašto se bez računa ne računa 😉 te koje sve stavke treba imati jedan račun, koja je razlika između ponude, predračuna i računa (...) I na kraju, ono najvažnije, trebam li uopće računovođu?

✅ DOBIT ĆEŠ TRIKOVE ZA PRIVLAČENJE PRVIH KLIJENATA
Naučit ćemo te kako privući klijente koje želiš, gdje i na koji način doći do prvih klijenata, kako klijente zadržati i pretvoriti ih u stalne suradnike s kojima ćeš rado surađivati

✅ NAUČIT ĆEŠ SE PREZENTIRATI NA INTERNETU Objasnit ćemo Ti koje društvene mreže koristiti i zašto, kako se prezentirati na Internetu i što objavljivati, a dat ćemo Ti i odgovor na pitanje zašto su oglasi na Internetu i promotivni članci važni za Tvoj uspjeh

✅ Dobit ćeš pregršt ideja i smjernica za bolje poslovanje i veću vidljivost u javnosti

✅ Dobit ćeš odgovore na pitanja koja Ti se već duže vrijeme motaju po glavi

✅ GRATIS: nakon BIZ informatora poslat ćemo Ti dodatne materijale za daljnje samostalno istraživanje


Tko su voditelji BIZ INFORMATORA?

Andreja-Rambrot-edukacije

ANDREJA RAMBROT, MAG. KRO. I KMPT.

Andreja je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na blogu Pisalica i nekoliko stručnih portala te je redovita predavačica na Web marketing akademiji. Osim što educira druge i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji. U privatno vrijeme, posvećena je druženju s dragim joj osobama, čitanju knjiga, trčanju i putovanjima.

IVANA NOVOSEL, MR. SC. RAČ. I FINANCIJA

Ivana je diplomirala i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a svoje prve računovodstvene „baby steps“ započela je u malom računovodstvenom servisu. Kasnije je radila u raznim tvrtkama, što manjim, što većim, na mjestu glavnog računovođe, dok je trenutno zaposlena na mjestu deputy of CFO / Glavni računovođa u francuskoj korporaciji Atalian koja se bavi facility managementom, a u Hrvatskoj trenutno ima 1800 zaposlenih.

Čari poduzetništva prvi put upoznaje 2007. godine kada u partnerstvu osniva računovodstveni servis koji uspješno posluje i danas. Zaigrana je i znatiželjna po prirodi, voli učiti i stjecati nova znanja i vještine, povezivati ih i integrirati u posao. Smatra se velikim praktičarom, operativcem i osobom koja voli rješavati probleme. Kada se ne bavi brojkama, educira se u području psihologije i uživa u apstraktnoj umjetnosti, muzici, dobrim filmovima, putovanjima, čitanju i raspravljanju o svemu i svačemu. 

ivana-novosel
Ante-Malenica-edukacije

ANTE MALENICA, BACC. INF.

Ante je majstor za sve digitalno - digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija, kao i za čitanje krvne slike weba kroz Analytics.

Ima popriličan broj godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera), višegodišnji spisateljski staž na raznim online portalima te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. 

Vječni optimist, ponekad bez one zdrave doze opreza. U životu se vodi načelom "The wise person does not know, but seeks knowledge, always."Kada i gdje ĆEMO ODRŽATI BIZ INFORMATOR?

BIZ informator održat ćemo 25. svibnja 2018. od 15:00 do 18:00 sati, u coworking prostoru BIZkoshnice, Ilica 71 (preko puta Britanskog trga). Svi materijali za radionicu su osigurani od strane organizatora.


KAKO SE PRIJAVITI?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail info@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave.
Prijava je važeća tek nakon uplate akontacije.

Cijena radionice: 350 kn

04
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Ne zaboravi, Tvoj uspjeh ovisi samo i jedino o Tebi! 😉