Pisalica vam poklanja besplatnu edukaciju!

ebook-pisanje-savjeti


28 savjeta za bolje web tekstove

Nakon što ste osvijestili koliko je važno kreirati kvalitetan sadržaj za web, upustili ste se u avanturu zvanu – pisanje. Ipak, zapeli ste već na prvom koraku? Mučite li se pitanjima poput – odakle početi, o čemu pisati, kojim tonom se obraćati publici i slično, na pravom ste mjestu.

Pobrinut ćemo se da vam na stranicama koje slijede odgovorimo na sva vaša pitanja. U PDF knjizi koju upravo čitate s vašeg desktopa ili ste je možda isprintali te je držite u rukama, s vama ćemo podijeliti korake kroz koje i sami prolazimo kada pišemo sadržaj za web.

Savjetujemo vam da ovaj “šalabahter” držite pri ruci i poslužite se njime na vašoj avanturi zvanoj pisanje sadržaja za web stranice.

email-marketing-ebook


ABECEDA e-mail marketinga

E-mail marketing je prodajni kanal koji generira vrhunske rezultate, ako ga znate pravilno koristiti.

Čitajući ovu e-knjigu nećete popiti svu pamet svijeta, no saznat ćete kako unaprijediti svoje e-mail kampanje. Znanje koje je izneseno ovdje prikupljali smo godinama kroz osobnu praksu, razne strane knjige i tečajeve o izradi newsletter kampanja, kao i kroz svakodnevno kreiranje newslettera za naše klijente.

Dodatni bonus ove e-knjige je kratki pojmovnik, koji se nalazi na njezinu kraju. Pojmovnik je prvenstveno namijenjen početnicima, koji tek istražuju vrijednosti e-mail marketinga.

marketing-analitika-ebook


Naučite čitati analitiku na najpopularnijim društvenim mrežama današnjice

Čak 90% poduzeća izjavilo je da im je marketing na društvenim mrežama omogućio bolju prezentaciju vlastitog poslovanja, a njih 80% da im se zahvaljujući društvenim mrežama povećao promet na web stranicama. Prilično visoke brojke, zar ne? Jedan od razloga zašto je marketing na društvenim mrežama toliko uspješan je što kupci takve objave ne doživljavaju kao oglašavanje već kao komunikaciju između njih i poduzeća. Ipak, za uspjeh na društvenim mrežama nije važno samo „nešto“ objaviti. Osim što je potrebno kreirati kvalitetan sadržaj, potrebno ga je i analizirati.

Zašto? Analitika nam omogućuje da bolje definiramo ciljanu publiku te uvidimo koji sadržaj naša ciljana publika preferira. Temeljem prikupljenih podataka možemo kreirati sadržaj koji odgovara njihovim potrebama i željama čime povećavamo šansu za prodajom naših proizvoda ili usluga. Pa jeste li spremni zaroniti u svijet analitike društvenih mreža?

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?